Холивуд отритнал Ан Хатауей в последното десетилетие заради проблемите ѝ с чашката.В

...
Холивуд отритнал Ан Хатауей в последното десетилетие заради проблемите ѝ с чашката.В
Коментари Харесай

Една от най-известните актриси се бори с алкохолизъм и загуба на бебе

Холивуд отритнал Ан Хатауей в последното десетилетие поради проблемите ѝ с чашката.

В прочувствена изповед пред Vanity Fair актрисата призна, че е имала съществени проблеми с алкохола, заради което е била отбягвана от промишлеността в Холивуд

" Отказваха ми се функции, тъй като доста хора от сектора бяха обезпокоени от информациите, на които попадаха за мен в интернет “, показа носителката на " Оскар “.

След ролята си в " Клетниците “ преди 11 години Хатауей, като се изключи присъединяване си в " Интерстелар “ през 2014 година, споделя, че отишла " на втори проект “ за огромните холивудски продукции.

В името на кариерата тя почнала да се бори с алкохолната си взаимозависимост.

" За първи път от доста време усещам, че знам коя съм. Не пребивавам съгласно това какво мислят другите за мен. Знам коя съм и знам какви страсти имам. Всичките ми житейски решения са подбудени в името на менталното ми здраве ", изясни Хатауей.

В изявлението пред списанието Хатауей разкри още, че претърпяла импровизиран аборт през 2015 година, до момента в който играела бременна жена в пиеса.

41-годишната актриса описа, че първата ѝ бременност " не се получила ", добавяйки: " Играех в пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер ".

Хатауей, която от този момент има двама сина, показа, че по време на шестседмичното шоу тя " се е преструвала, че всичко е наред “, само че казала на приятелите си истината, когато я посетили зад кулисите.

" Беше прекалено много, с цел да го вардя в себе си “, уточни тя.

Звездата от " Дяволът носи Прада “ посрещна първия си наследник Джонатан със брачна половинка си Адам Шулман през март 2016 година

През юли 2019 година Хатауей разгласи, че е бременна още веднъж. Вторият наследник на двойката, Джак, се роди през ноември 2019 година

След като претърпяла импровизиран аборт, Хатауей съобщи, че била изумена да разбере какъв брой чести са те. Тя също по този начин схванала, че доста от нейните другари са имали сходни прекарвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР